I LOVE THE WAY YOU LIE

Sjukt bra låt och musikvideo, LYSSNA!

Allt är som vanligt

Så idag har skolan fortsatt som vanligt. De nya sexorna börjar anpassa sig för allt nytt och främmande som dom så förut varit så nervösa för att möta. Sjuorna har vant sig vid miljön vid det här laget, men har inte riktigt tagit skolan på den seriösa nivån. Men åttorna däremot, oj oj oj. Vad dom får kämpa detta året, fler prov, fler uppsattser, fler redovisningar. Jag rekommenderar det inte om man nu fick välja. Men niorna då? Jodå, vi har lärt oss vart allting finns, hur allting fungerar och hur man undviker den grupp av människor som man aldrig riktigt har förstått sig på. Vårt självförtroende har tagits till en ny nivå för att förbereda oss för det året vi börjar på gymnasiet. Vi var redo nu, detta är vad vi har väntat på, sista året på högstadiet. Lyckans år.
ph: by myself.

DELETE

Ska härmed säga att jag raderar kategorin "bizarre", undrar varför jag ens skapade den från första början. Men det kändes faktiskt bra just då, men nu tänker jag liksom varför. Varför Melinda? Varför? I alla fall, nu ska den bort! tror inte att den kommer att saknas precis. Goodbye my dear, dear friend.
Jag har haft denna låten på repeat hela kvällen sen klockan fem, sjukt. Men den är ju super söt och väldigt fin. Så jag tipsar denna låten och säger härmed Godnatt!

PHOTOS ON GREAT DAYS

Här kommer lite av de senaste bilderna! ENJOY! (ursäkta röran)
ph: by me.

Stort skratt

Jag måste säga att jag älskar de få kommentarerna som jag får, de får mig att skratta och le. Och vad som mer gör så att jag skrattar är frukter! Titta på videon nedanför, och jag hoppas att det inte bara jag som skrattar åt dessa talande frukter! haha                                    

Första dagen.

Godmorgon alla morgonpigga läsare! Har vart uppe sedan 06.20 för att göra det viktigaste sakerna för att känna sig supersnygg inför första skoldagen!
1. Rakat benen + armhålorna. Även om man inte ser någonting av det för att du kanske har byxor eller en kofta på dig så känner jag att det är väldigt viktigt ändå. Man känner sig mycket fräschare när man är nyrakad istället för att ha en rejäl djungel på ben och i armhål. Glöm då inte också att ta deoderant.
2. Sminkat mig. Sminka dig inte för mycket en sådan här fin dag. Solen är påväg upp, och även om din solbränna har försvunnit lite så vill man ändå se sådär sommarfin ut. Lite solpuder, en ljus ögonskugga och lite mascara. Och måla i dina ögonbryn sådär snyggt så att dom ser långa och fina ut, som en egyptier.
3. Klä på dig. Mixa vad du har i garderoben! Använd färger för att se ännu mer sommrigare och fin ut.
4. Fixa håret. Gör inget komplicerat, rufsa till det lite bara och använd lite hårspray så att looken varar. OBS! För dom som inte vet, spraya från långt håll så att ditt hår inte blir knastrigt och ser ut som korvar.
5. Accesoarer. Sätt på dig antingen ett fint halsband, en ring, örhängen, ett armband som en prick över i:et.
Nu är du färdig! Gå och ät med dig nu!

haha. Tänkte nu själv bara lägga ut lite bilder på en sådan här fin dag! Ha det bäst allihopa!
ph: by me.

 

Ta det lugnt.

SCHOOL-time

Jaha, då var det skola igen. Just nu känns det bara usch, fy, blä och tvi för skolan. Men det borde nog gå bra, som tur är så har jag Elisa att luta mig mot. Så imorgon så struntar vi i bussen och blir skjutsade till skolan av hennes mamma för att vi ska kunna gå tillsammans. Så då känns det ändå helt okej. Då är det nu sista året som gäller. Nian. Önska mig lycka till?
SCHOOL START =
usch då.

My Sister's Keeper

Har precis sett den här underbara filmen! Och jag grät inte ett dugg... SKOJA BARA! Sanningen är den att jag grät, nästan hela filmen. HELA filmen.
För dom som har sett den: När Kate träffade Taylor höll jag på att dö av tårar, SÅ ska min framtida pojkvän vara. Det ska bara klicka mellan två personer, känna att man är "the perfect match". Bara Taylor's sätt att behandla Kate, hur han pratar med henne får tårarna att spruta.
För dom som inte har sett den: SE DEN!

Fast, när man ser det som i det verkliga så har jag hört att man inte ska se på ett fint par och tänka, "Åh, så vill jag också ha det." (fast det är nog bara tjejer som tänker så..eller?) För att man mår bara mycket värre av det. Och en tjej som jag känner var helt deprimerad bara för att hon inte hade en pojkvän, och då har det gått lite för långt. Så fort en kille kom fram till henne så blev hon som ett hungrigt lejon, (okej, okej. jag överdriver lite. eller ganska mycket tror jag) Men ni fattar grejen. Är inte det ganska sjukt? Borde man inte njuta av singellivet? Haha, säger jag som bara är femton år.

OjOjOj, vilket galet inlägg. Det började fint med tårar och ett filmtips, och utvecklades till ... öh ... ett knäppt inlägg? Aja, jag är nog lite galen trots allt.
Ta det lugnt.


HOW TO BE

Vill verkligen se denna filmen! Jag vet, jag vet. Ni kanske tror att jag bara vill se för att "twilight-hunken" Robert Pattinson är med. Fast så är det faktiskt inte! Denna filmen känns så töntig men ändå så söt och charmig. Låten som han sjunger är ju helt klart bäst! haha. Se denna trailern/behind-the-scenes och ENJOY!


QUIDNOC

Ni kanske har sett min nya kategori "quidnoc" och undrat vad jag menar med den. Jag har gått in på många bloggar och sett andras kategorier som är helt okej men känns lite lama. Så, precis som Leona sa så kom ordet "quidnoc" från filmen Love Happens. Ett underbart roligt och knäppt ord som jag älskade från första stund. Men som vanligt när jag hittar ord, musik eller fraser som jag älskar så glömmer jag klart av att skriva ner dom som en kom-ihåg-lapp. Sanningen är den att jag satt i timmar och försökte hitta detta ord och få veta betydelsen av det igen. Och när jag väl hittade ordet quidnoc blev jag överlycklig och letade därefter betydelsen av det. Och det stod att det betydde underhållning, skvaller, någon som pratar för mycket. Jag tyckte då att det passade perfekt, att då kunde denna kategorin innehålla lite underhållning som filmtips, trailers, skvaller och annat som passar in på kategorin.

Fast jag tror nog att du, Leona har rätt stavning däremot. Men men, strunt samma. Nu blir den bara lite mer till min egna påhittiga kategori.

Så där, en bra förklarig tycker jag. Vi hörs!
Ta det lugnt.


solsken på ett osminkat ansikte

Har ännu en gång förflyttat mig till käraste Borås till min syster---har det riktigt mysigt! Passade deras barn Moa medan min syter klippte häcken, gosig bebis! Så nu har vi bara legat på en filt på gräsmattan samtidigt som hon har hjälpt mig lite med den bortglömda matten som jag skulle jobba med nu i sommar som jag totalt har glömt bort, så nu sätter jag igång när jag börjar på onsdag. Bra gjort Melinda, bra gjort! Hoppas att alla har det bra annars och njuter av solen!

Dagens låt;

INCEPTION #2

Jag och min kompis Elisa pratade om denna filmen, innan vi var på bion. Hon hade nämligen sett den kvällen innan (men hon avslöjade ingenting om den). Och hon berättade att antingen så tycker man att filmen är helt grym, eller helt sjukt dålig. Och dom som då inte gillar den kan då inte förstå den. Handlingen är väldigt komplicerad så att man kan inte precis hinna titta ner i godispåsen för att välja vilken godisbit man vill ha, eller springa på toaletten snabbt. Man måste helt och hållet sitta still och hänga med texten. Många kanske inte tycker om den, men jag däremot älskade denna filmen. Jag älskar regissören och författaren Christopher Nolan, som även har gjort filmerna The Dark Knight och Batman Begins. Dessa filmerna är så sjukt grymt filmade, efter när jag hade sett The Dark Knight hemma i tv-soffan så satt jag resten av kvällen och såg på bakom scenerna för att se hur dom gjorde den. Effekterna och kameravinklarna i The Dark Knight gör en även andlös i Inception.
oj, vad bra den är!

INCEPTION

Såg denna grymma film på bio med massa sköna människor ikväll! En ganska krånglig film, men gillar mer att sitta och klura lite, att inte riktigt förstå handlingen istället för att den läggs ut som öppna kort framför en. Se den! (i HD!)

Tenerife, from 2010-03-04 to the 6th.


ph: myself

whats the thing with boys dresses like girls #2

Tillägg!
Kära syster, vad jag menade var när killar klär ut sig till tjejer bara för att det är roligt närsomhelst. Och mitt exempel var som avslutningen i nian. Btw så börjar jag i nian nu till hösten, och jag slår vad om att när jag slutar i nian kommer säkert minst en kille i min klass klä ut sig till en tjej (och det är 12 killar i min klass).
Tänkte sova nu i alla fall, GODNATT!

whats the thing with boys dresses like girls

Satt nu inne på facebook och checka läget typ och började leta efter lite gamla vänner eller folk från fjärran, och såg nu en bild när två killar jag känner slutade i nian i våras, och såklart hade ju den ena killen klätt ut sig som en tjej. Vad jag inte förstår är det roliga med det. Varje år ser man massvis med killar som klär ut sig till tjejer och undrar därför vad som är så speciellt och roligt med det? Visst, en kille som klär ut sig till en tjej ser ju väldigt rolig ut i vissa fall, men borde inte skämtet egentligen dö ut genom åren?
Fortsätter att funderar över detta ..
Godnatt!

GRÅTANDE KILLAR = KÄRLEK

Hejsan hoppsan!

Har nu varit på en sammankomst där jag befann mig på i Strägnäs som ligger nära Stockholm. Var riktigt kul, eller snarare UNDERBART KUL! Träffade massa saknat folk, och fick många samtal från olika håll. Där på sammankomsten så döpte sig två av mina vänner  =  en tårögd flicka. Det var dessutom en annan kille som döpte sig och där såg jag hans kompis och även min kompis E's kusin stå och gråta! Han var så otroligt fin när han grät asså.

Vad jag menar liksom är att när en tjej gråter är bara "Kolla, en tjej gråter". Men när en kille gör det så är det mer "OJ!!!! TITTA! En Kille gråter", fast inte på något sätt negativt. Jag tror (eller snarare vet/känner) att när en kille gråter så är det för något rikigt seriöst, och vad nästan alla killar tycker att dom är töntiga bara för att dom gråter. Men det är verkligen inte sant, det är så fint att se en kille gråta att man börjar gråta själv. Blir helt kär i gråtande (och möjligtvis snygga) killar.

Som t.ex. i filmen "A Walk To Remember" så gråter Shane West med sin karaktär Landom Carter. Och det är sjukt fint!

Jag känner också att många/alla tycker att det är mesigt att gråta och vågar inte släppa ut sina känslor, vilket är ännu mesigare. När jag ibland börjar gråta så kan jag känna att många ser snett på mig och tycker att man inte är riktigt frisk. Och så ska det INTE vara! Hur mycket bättre är det att sitta instängd på sitt rum, i sin lägenhet eller i sitt hus och gråta i sin ensamhet? Inte mycket bättre alls.

Så, det var bara en massa höga tankar.
kram

THE MYSTERY BEHIND ABOVEGROUND

HEJ!
Jag vill faktiskt här och nu presentera mig, abovegrounds skapares riktiga namn. OOOoooOOOoo!
Hejsan allihopa, mitt namn är Melinda Pärsson som är en liten 15-årig oregelbunden bloggare (lam presentation, jag vet). Jag vill också berätta att denna bloggen är inte längre helt anonym, nu när ni vet mitt namn så kommer jag nu i fortsättningen lägga ut bilder på mig själv lite då och då. Men även ni vet mitt namn och hur jag ser ut så betyder det inte att den fortfarande inte är helt anonym, mina vänner vet inte om den fortfarande men kanske upptäcker den! Får se hur detta blir!

Dansar nu nyduschad runt i mitt rum till denna spellista; dagdrömma,musik. Lyssna vetja!

RSS 2.0