INOM FRESTELSE

Vill bara tipsa den här låten, jag älskar den!
Within Temptation – All I Need - Single Version

AVBROTT

hej hopp kamel...plopp? I alla fall, nu drar jag vidare till kära Borås för att hälsa på syster min med man och bebis! Och det ska bli super-duper-mega-underbart-häftigt-grymme-coolt-riktigt-kul! Fast nu innan jag hoppar på tåget ska jag och mamma shoppa i Varberg, vilket också ska bli helt underbart med tanke på att jag inte har några sommarkläder! Som ett till exempel;


Mamma ska gå och plocka fram sina sommarkläder, och så ber jag henne om att ta in min så kallade "sommarlåda", hon nickar och går iväg. Och efter en stund står hon vid sin säng och plockar fram sina sommarkläder, förvirrad som jag är frågar jag henne vart hon har gjort av min sommarlåda. Men då säger hon; "Du har ingen."
TOTAL BESVIKELSE. Så förstår ni hur desperat jag är?

I ALLA FALL SÅ KOMMER JAG INTE ATT VARA TILLGÄNGLIG DEN SENASTE VECKAN/DAGARNA. men kanske så kan jag pressa in ett liten uppdatering på min systers data.

 

HA DET BRRRRAA!

/AG


GODINGAR

Åkte lite longboard för någon dag sedan med syrran min, riktigt gött var det! Jag vet hur man ska stå nu så att det blir lättare och balansen börjar arta sig dessutom, det är så himla skönt att åka fort på det också – men lite farligt för en nybörjare som mig som även vägrar att sätta på sig en hjälm på skallen. Men knäskydd och handledsskydd fick jag faktiskt på mig och såg ärligt talat grym ut! Min syster sa att jag såg ut som att komma ut från en film, som Terminator eller Transformers. Haha!

 

Min syster är här nu också, ska nog gå ut på promenad snart tillsammans! mysigt mysigt! Nu sittar jag dock och lyssnar på gamla godingar som;
Glen Hansard & Marketa Irglova – Falling Slowly & Eddie Vedder – Society & JJ – Let Go

HA DET BRRRRAA!
//AG

VISSELVISSEL-FÅGELKVITTER-FLICKOFNITTER

Detta är sommarkänsla för mig!

BARABAMPAMPAAAA

MIN SYSTER KOMMER IMORGON!!! IIIIIH!

PAIN

väldigt ont i nacken=nackspärr, extrem huvudvärk PLUS att jag tappade fjärrkontrollen på ögat, jag tror jag går och lägger mig för att dämpa smärtan. vilken underbar kväll.

SOL VIND OCH VATTEN

Sommar sommar sommar!!! Solen skiner utomhus och här sitter jag inne på mitt rum och ruttnar i princip bara för att jag blir sjuk just nu! Det är alltid så, jag blir sjuk när skolan verkligen är slut, inte under skoltid, utan när det är lov. Då när man värkligen bara vill ha kul, jag är så grym. Så den senaste veckan har jag nästan bara varit inomhus, för jag har frusit när jag gått ut! Hur sjukt är inte det?! Teven och datan har varit den bästa lösningen då, det pinsamma är ju att man lär sig "schemat" över vissa kanaler när programmen kommer. "När en repris över Desperate Housewives har gått så kommer Ellen Degeneres Show direkt efter." HUR SJUKT ÄR INTE DET?! Jag börjar dock att må bättre, hostan börjar sakta men säkert försvinna likaså snuvan i näsan. Jippie!! Känner mig väldigt isolerad och ensam just nu när nästan en hel vecka har gått, liksom hallå! DET ÄR FREDAG! Och vad ska jag göra då? Fredagen är en sådan dag när man ska träffa sina vänner och antingen ha tråkigt tillsammans eller ha så roligt och skratta att det nästan gör ont i kinderna. Men så blir det ju inte nu vilket känns fruktansvärt hemskt, att man missar en fredag att ha kul på!


Jag saknar dessutom min vän E, hon och jag har inte pratat på jättelängesedan (onsdags)! Men ändå, det var bara via sms och det är inte samma sak! Vi brukar ju ha samtal via telefon i timmar! Jag hörde också att hennes kusin E var där på mötet tillsammans med henne, vilket betyder att har har sovit över där med sin lillasyster också! Då blev jag ännu mer besviken på att jag inte kunde komma för min "sjukdom", han är så himla skön att snacka med så det var väldigt trist att jag inte kunde träffa honom den få gången som det hade varit möjligt. Aja, SOMMAREN ÄR HÄR! Jag har gott om tid att träffa fint folk, känns det som nu i alla fall. Sommaren kommer bara att svepa förbi, och plötsligt är man i skolan igen och ska börja nian. Usch, Usch, Usch!

Förstår om ni kanske inte orkar läsa allt detta, men uppskattar verkligen om ni gör det! Så jag lägger dessutom upp ett par härlika sommarbilder som lättar upp detta inlägg!
ph: tagna av proffsiga mig!

I DON'T SEE WHAT ANYONE CAN SEE

För lite känsliga tittare: se inte på The Funeral som jag har lagt upp. Resten är fritt fram.
I don't see the scientist you saw, anywhere else. except on the funeral

SICKNESS

jag hatar att vara sjuk. min näsa rinner, mina mandlar i halsen är totalt uppsvullnade och svider. jag har en extrem träningsvärk i benen av dansen från festen i lördags, gör väldigt, väldigt ont att gå. jag orkar inte göra någonting alls, så jag ligger i min säng, med en svart filt framför fönstret och lider av min ensamhet.

så ser min underbara dag ut.

OJDÅ!

Hoppsan hejsan! har typ glömt av att blogga! Men nu händer det!

Igår var det studentfest hos en kompis! Det var riktigt kul! Massa gott folk och mycket dans! Vi gick hem till en kompis och dansade ihjäl oss från sent på kvällen till tidigt på morgonen i deras grymt snygga och omgjorda källare. Jag har nog aldrig dansat så mycket … Eller rättare sagt dansen bestod antingen av ringdans eller att hoppa ivrigt i luften och vifta armar och höfter och sparka med benen hejdlöst eller att hoppa tillsammans i en stor ring när någon t.ex studentbarnet stod och dansa i mitten av ringen! Riktigt kul! Även om ingen av mina underbara vänner vet om denna bloggen så måste jag ändå säga "TACK FÖR EN FIN KVÄLL MED FINT FOLK!". När vi hade sedan dansat non-stop i flera timmar så gick vi upp till köket och åt korv med bröd klockan tre på natten, underbart. Mycket skratt, prat dans och leenden.

En helt perfekt kväll.


THEATRE/DRAMA

Okej, jag vet. Sämst uppdatering. Även om jag har haft mer tid än någonsin så har jag ändå inte gjort något inlägg, vet ej varför. Så nu kör jag en sammanfattning av dagen. Jag åkte till skolan som vanligt, men som sagt istället för att ha lektioner så har vi lama aktiviteter. Så jag och min vän E hade underligt nog valt, teater/drama. Wiie,,,,,eller inte. Det sjukaste är att lärarna är värre under denna så kallade "hälsoveckan" är jobbigare än vanligt. Dom har stenkoll på oss, jag och E försökte smita iväg och chilla lite istället men nej nej. Då kommer en lärare och stoppar oss, (mansröst) "Men tjejer har inte ni teater/drama nu?". (oskyldig flickröst) "Eeeh, jo det kanske vi har". SUCK! Men vi gick dit då, under tvång och ägde ut alla tjejerna som var där. Dom var så grymt mesiga och stod och fnissa och vågade inte bjuda på sig själva, trist trist trist.


Senare på eftermiddagen så gjorde vi armband och jag kan nu säga att jag gjorde ett asgrymt –bild kommer nedan. Och tidigare innan så smsade en äcklig kille i min skola till mig, jag kallar honom för snuskhummern = HAN ÄR SJUK I HUVUDET! Han skrev typ "tjena tjena, gör du <3" och bara detta enkla smset får mig att må illa. För det första, han anväder inget frågetecken! En småsak som jag stör mig på. Och för det andra, han skriver ett hjärta! Och det sjuka med det här är att han snackar aldrig med mig i skolan. Han är en sådan kille som anväder hjärtan till allt och alla, och jag gillar inte det. Det är verkligen det värsta jag vet. Jag hoppas att ingen tar illa upp p.g.a detta faktum, men det tror jag inte. Sedan frågade jag honom hur det kommer sig att han hörde av sig till mig i huvud taget, och det enda som han skrev var "jag vet inte". Nu när jag läser högt vad jag har skrivit här så låter det inte så som jag vill att ni ska se det, aja.


MÅSTE SOVA NU! GODATT FOLKET!!

Bortse bara från silverarmbandet så har jag gjort de andra två!

ENKELT = 2 bilder

ph: bild 1 tagen av J i klassen och bild 2 är tagen av mig, aboveground.

SCREW THE SKATEBOARD

Skit i skateboarden. Mamma ropade på mig och min syster att vi skulle komma, och där stod det ett stoooort paket = EN LONGBOARD!! SHHIIIET! Fattar ni hur lycklig jag är?! Ska nog ut och provköra senare!! LYYYCKA!


THANKS MOM AND DAD!

HEJ HOPP KAMELPLOPP

Jag har börjat skejta, haha! Vill nämligen ha en longboard sen så då får man ju ta och börja någonstans. Har åkt en gång hitills, ska bara städa lite i mitt rum och i teverummet. Sedan ska jag ut igen! Detta vädret är ju bara för underbart!! Skolan idag var helt soft, hela klassen bara gick runt och chillade hela dagen, jätte härligt. Betygen är satta nu så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, det kan inte precis påverka något. Nu är det helg, sedan är det bara en lugn vecka därefter. Och sedan är det (trummvirvel) SOMMARLOV! Woohooo! Jag tror, eller snarare vet att alla jublar över detta faktum.


tack å hej leverpastej (hatar leverpastej)

birds flying high

STÖRT SKÖN LÅT, men en weird video.

CRÈME DE LA CRÈME

älskar denna reklamen!!! Underbarast!
- behind the scenes

HEY, TEACHER! LEAVE US KIDS ALONE

ska nu upplysa er om att jag har fullt upp och har praktiskt taget panik, skolan är snart slut och betygen sätts imorgon. känner för att gräva ner mig i sägen och aldrig gå upp igen. Jag hatar skolan, jag verkligen, verkligen hatar den.
ha det bra hej!


RSS 2.0