HUNDRA APOR RÖKER MED EN FUL FLICKA OCH ORSON BRAWL


skönt att lyssna på en sådan här seg dag, letat efter bra musik-kvalitet för 100 monkeys låt Orson Brawl. Men hittade inget så det fick bli denna, funderade på att lägga ut Ugly Girl, men den var inte favoriten för dagen. denna är skönare! Smoke.

godnatt//
melinda

WAKA WAKA

Var ute och sprang igen tidigare idag för att få mig lite mer peppad inför 6 kilometaren som är imorgon. Men känner inte att de funkade så bra som jag öskar att det borde, men jag sprang säkert 4 km så att det är ju ändå en bra början. Så är nuduschad och har suttit och pluggat in franska glosor nu ikväll och dom sitter rätt så bra nu! Måste även skriva skriva skriiiiva på den gemensamma nu, för den måste ju vara inlämnad imorgon! Deadline!
Denna låten har gått om och om i mitt huvud i flera dagar nu! Denna underbara låt som gick hördes mycket under fotbolls-VM som var i Sydafrika i år. Super härlig låt, och ännu bättre på spanska!
godnatt!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

DAYDREAMING

Sitter och lyssnar på min spellista -> dagdrömma,musik älskar den! Det är sådan musik som rör sig i mitt huvud när jag sitter och dagdrömmer under dagarna, helt klart prefekt musik! Lite tralli-trall och sånt.. lyssna!

goodnight!
melinda

13 dagar!

Oj oj oj vad jag längtat efter säsong 4 av Gossip Girl, och nu börjar den! Premiären är om tretton dagar, 10/10 så smäller det! Gossip Girl tar fart igen! Fy vad jag längtar!



the Last Song

Såg the Last Song med min syster Ida och den var faktiskt otroligt bra. Jag vet vad många tänker och jag kan inte förneka att jag inte tänkte det själv. "Usch, filmen är säkert jätte dålig bara för att Miley Cyrus är med i den. Hon är en sådan dålig skådespelare.." Men detta är dock inte sant, jag bölade, min syster bölade, vi bölade. Jätte mycket. Det var verkligen jättefin, en perfekt film för en tjej som har en dålig dag. Jag måste säga, Liam Hemsworth är en fin kille för denna filmen.
godnatt allihopa
melinda

There is no feelings in the space.

Har haft en helt grym helg med Maja, Elisa, Frida och hela vårt FBG-gäng! Såg på filmen I Rymden Finns Inga Känslor och var faktiskt jättebra för att vara svensk! Var dock väldigt synd för vi fick inte se slutet på filmen för att det blev "tekniska problem" eller rättare sagt att filmen brann upp. Typiskt! Jag har nu fått träffa kära Elisa som har vart och blivit brun på Kreta och dessutom klippt av sig sitt långa fina hår till hakan ungefär, hon är supersöt/vuxen/snygg i denna nya frisyren. Är hemma nu från finaste Maja och känner att jag måste ta tag i mitt liv igen, har smitit undan från bokrecensioner och att skriva på min+mina vänners gemensamma berättelse. Så jag får skynda mig nu!
Ta det lugnt.
xx, AboveGround

DEN NYA KONDIS-melinda KANSKE? HELT KLART!

Känner mig riktigt duktig måste jag säga, stolt över mig själv!
Tog tag i mig själv och var ute och sprang i cirka 40 minuter och tog även då en sväng till söta lilla mormor och satt och småpratade. Så nu är jag utpumpad, nyduschad och känner mig nöjd över min insats. Med min dåliga kondition så var det på tiden att jag börja röra lite på mig! När jag kom fram till min mormor kände jag att benen var helt skakiga och vingliga, och vi kom fram till att det var mjölksyra i mina ben för att jag typ inte har några muskler.. Fy vad illa det låter! Men nu blir det ändring minsann, nu blir jag den nya kondis-melinda! får man hoppas... Städar lite på mitt rum och ska läsa igenom de nya delarna av min och mina vänners gemensamma-berättelse! Har läst hälften och det är så spännande! Och jag måste säga, fy vad grymma vi är på att skriva! haha.


Känner mig mycket nöjd över dagens insats och hoppas verkligen att det fortsätter såhär! Skoljoggen på 6 km väntar mig nu och jag vill klara det här, jag vill slå min förra tid! Hoppas alla har det bra där ute och sov så gott!

xx
AboveGround.

Nu är det höst.

Är rast nu så sitter här i klassrummet och väntar på att något kul ska hända. Eller snarare på att mattelektionen ska börja. Så sitter och lyssnar på Will Smith och twittrar lite för en gång skull och tänkte bara göra ett snabbt inlägg. Dagen idag är blåsig, lite kylig och molnig. Såsom en höstig septemberdag ska vara, och det är ju höst nu. Så jag svävar fram på mina raggsockar idag, jag gillar det. Hoppas alla har en bra dag!
XX melinda.

ARMÉ

Har total blivit förälskad i dessa stövlar från vagabond! Såg dom i den nya vagabond-reklamen och kan inte sluta tänka på dom! Hela den nya höst och vinter kollektionen är som vanligt helt perfekt och om jag hade pengar skulle jag kunna köpa nästan allt. Jordnära färger, mycket stickat, fina strumpbyxor, stora tubhalsdukar, en grön armé jacka och vagabond-bootsen ska jag klä mig i nu i höst och vinter. Problemet är bara att jag inte har något av det ännu.. Men det löser sig!
ph: www.vagabond.com

VAGABOND SHOES AUTUMN/WINTER 2010, SAN FRANCISCO

Som vanligt gör ju vagabond så sjukt snygga skor och även reklamfilmer som får en att dö av förväntan! Vagabond är ett av mina favoritmärken på skor, det är bara helt klart perfekt.
För dom som inte har sett denna videon!

Giving Up The Gun

Mellan pluggandet av politik så lyssnar jag på denna godingen!
Ta det lugnt.

Bieber-Fever

Som en liten smittobärare som har stannat hemma från skolan sitter jag nerbäddad i soffan och tittar på Ellen Degeneres Show! och i detta avsnittet är det Robert Pattinson från Twilight-hysterin och Adam Lambert som var medtävlande i American Idol gästar programmet, och alla små flickor bara skricker när han kommer ut och sätter sig i den röda fåtöljen brevid Ellen. Fast det läskiga är att det är kvinnor i trettio/fyrtio årsåldern, rätt läskigt. Dessutom berättade Ellen att Justin Bieber hade varit där förra veckan eller nåt och att visade sig att det hade blivit bieber-fever. Var bara helt sjukt kul, ville visa er detta;
Ha det gött hej!

Fint att titta på

http://www.acnestudios.com/


Hans Zimmer

Sitter och skriver på fortsättningen på min och mina tre vänners gemensamma bok. Och för att ha lite inpirationsmusik utan sång så lyssnar jag på Hans Zimmers musik från The Holiday. Mysig, romantisk musik som får tankarna att flöda. Ha det bäst!
Hans Zimmer – The Holiday

RSS 2.0