THE UGLY TRUTH

Svar till min systers kommentar så tänker jag inte säga vem det är som jag saknar, inte för tillfället i alla fall. Visst är låten så underbar!! Älskar också Ps. I love you! Så himla fin film! Och ja, jag har tagit bort min andra blogg, den är ful och tråkig, jag hatar den! Denna bloggen är så mycket roligare, (visste inte att det kunde vara så kul att blogga, haha!). I alla fall, ska klä på mig nu. hör maybe av mig senare! ha det BÄST!!

SHE WEARS HIGH HEELS, I WEAR SNEAKERS

Dagen är superfin fast lite blåsig. Jag lyssnar på min ljudbok till Isprinsessan och har grävt ner mig i mitt täcke. Och jag saknar min vän, jag saknar min vän oerhört mycket. Och inte ens på min anonyma blogg så känner jag att jag skulle kunna skriva namnet officiellt. Jag är på bra humör idag, men ändå är det något som fattas.


Lyssnar i alla fall på Taylor Swift med You Belong With Me. Usch, vad fjantigt det låter. Aja, jag bryr mig inte vad alla tycker, titta på musikvideon, den är så grymt söt!

NU ÄR DET MIN TUR!

Jupp, nu är det min tur och fråga eller kommentera om ERA kommentarer.
Först gäller det Leonas kommentar. Jag är inte så mycket för att spela in mig själv och lägga ut det så att alla kan höra. Även om ingen vet vem jag är (förutom min syster) så känns det lite jobbigt. Men det kanske kommer att förändras i framtiden, haha!


Sedan är det min systers kommentar. Grymt att du är färdig med du-vet-vad, haha! Alltså kaninen, jag tror inte att det gör något att jag säger det "högt" här. Denna bloggen är trots allt anonym. Och härligt att jag kan klara upp småsaker som inte vart så klart förut. hehe. Det känns också bättre att höra att det inte bara är jag som har klädångest, men vi är ju systrar i för sig, så det är väl kanska logiskt. hhaah!


ha det gryyyymmmeee brrraa!
JJ – Let Go

FAST CAR

Fick denna underbara låten i sångläxa! Den är ju bara för underbar! Varför har jag glömt av henne?! Hon är ju grymmast!

SVAR på min systers frågor;

Kära syster, här kommer svaret på dina frågor.


1. vad är lacross för något?
svar: Lacrosse är en sport. (grym förklaring) Vet inte riktigt hur jag ska förklara, sök på google bara..
2. hur har det gått med att hålla rummet? är det fortfarande städat?
svar: Nej, kaosen uppstod nästan direkt.
3.  "wait..hold on,..cykelbyxor? nu måste ja fråga hur användas dessa? kör du á la "lisaplace"?"
svar: Haha, min söta söta syster. Mina cykelbyxor är helt enkel ett par avklippta thights/strumpbyxor. Det är som shorts, fast tighta.
4. vad läser du?
svar: Du vet twilight-serien. Jag läser den andra boken på engelska.
5. var kommer bilden från din blogg ifrån?
svar: När jag, mor och far åkte till Teneriffa så fick jag en ELLE-tidning för hela mars på engelska av päronen. Så jag tog kort på den när vi flög.
6. är dom tillsammans på riktigt? (Alltså Elin Ruth Sigvardsson och Lars Eriksson)
svar: Jag har gjort lite efterforskning om dom är tillsammans, men har inte hittat något "bevis" för det. Dom har trots allt bara gjort en singel tillsammans. 
Sådär, sex stycken frågor är besvarade endast för min syster.

SWEETHEART

Vaknade upp denna morgonen och hade total klädpanik. Hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig, så till sist blev det en blå/lila tunika och thights som jag har haft på mig 5000000 gånger, kuuuul. Hann inte heller att sminka mig heller då bara för att jag gick upp en halvtimme för sent + klädpanik. Jag måste säga att denna morgonen var den bästa … hrm. Så jag gick runt i skolan och kände mig som en död fisk, haahah! Aja, skit samma. Nu ska jag bara snabbt berätta om min övriga dag. Jag kom hem, satte på en film (inte bra gjort av mig) och efter så pluggade jag kemiska betekningar som vi har i NO tills imorgon=tisdag. Jag gick sedan en promenix med den bästa grannen som finns och hade supermys.
Denna dagen har faktiskt varit helt okej den också, men måste däremot sluta blogga nu. Kommer somna med datan i knät annars, haha! GODNATT GOTTFOLK!
lyssna ----> The Spaniels – Goodnight Sweetheart

PAOLO NUTINI

Han är musiken som fylldes i högtalarna ikväll.

PENSLAR OCH LÖSÖGONFRANSAR

Idag var det den sista dagen som musikalen spelades, det är inte klokt hur fort det har gått! Det gick grymme bra idag med!!! Mina päron var och tittade idag och jag fick därmed en till underbart fin råsa bukett av dom och en fin ros som tack av SENSUS. Jag erkänner att jag skvätte en ensam tår med tanke på att jag inte kommer att träffa alla dessa underbara människor på länge. Jag fick penslar av min sminkledare M, alltså en en foundation-pensel, två ögonskugge-penslar och en rouge-borste och plus så fick jag också ett par begagnade lösögonfrasar som använts av en huvudroll. = LYCKAAAAAA!! Och efter föreställningen var vi ett litet gäng som gick till ett ställe och chillade tillsammans. Bara ta det lugnt och snacka, mycket mysigt!

så nu kommer jag att somna gott inatt.
god natt mina älsklingar!

ett sista GRYMT inlägg innan jag ska sova …

GODNATT LÄSARE!

I AM SO HAPPY, AND I'M FEELING GOOD

Klockan är 00.41 och jag berättar om gårdagen....hehe.
Nu är man sakta men säkert påväg till sängen, är helt slut och ska nu framföra att denna dagen har varit totalt perfekt!! Gick till bussen i detta underbara vädret och pratade med min älskade syster Elina. MYSIGT!! Jag åkte till musikalen som sagt, och fick sminka en huvudroll (!!!) vilket alltid gör mig glad, so THE SHOW MUST GO ON – det gick riktigt bra idag, alla var jätteduktiga. Det börjar minsann sätta sig i skallarna på dom alla! hihaha! I alla fall så satt många av mina vänner i publiken idag för att se M som var uppe på scenen och se min huvudroll sminkad. Och det som gjorde mig mest förvånad var att jag fick fina råsa blommor efteråt av alla! Fattar ni hur lycklig jag blev?! (dessutom så var mina blommor mycket finare än M's! hehehehe).
Sedan gick vårt lilla fina "gäng" ut på stan och åt pizza och hade supermysigt! Och det hände förresten en annan liiten detalj tidigare... Min "sminkledare" –och också hennes namn börjar på M– hon vill starta ett företag när hon gått ut från gymnasiet, och får hon jobb/uppdrag så vill hon att jag ska vara hennes assistent!!!! Så att då kommer jag kanske att få ett jobb!! Shhhhieet! Jag är så oerhört lycklig! Och som ett prick över i:et på dagen så nu när jag sitter och bloggar har jag fått ett hundratal kommentarer av min syster och en helt främmande person! = LYCKA! Och om denna tjejen Leona läser min blogg igen så vill jag bara säga tack! och att jag har haft väldigt fullt upp det sista så att det har blivit ett litet hack mellan mina inlägg. Men jag ska bättra mig! Och min kära syster får också svar på sina 100000 kommentarer snarast!!!! ♥

kärlek sommar blommor bin cyckelbyxor klänning sol värme hav salt musik.
TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!
Never Shout Never – Happy
Brigitte Bardot – Moi Je Joue
Nina Simone – Feeling Good

THE HILLS ARE ALIVE, WITH THE SOUND OF MUSIC

Nu var det minsann en ny dag. Vilket betyder nya tankar, nya känslor, nya kläder, nytt humör, ny musik. ALLT ÄR NYTT OCH FINT! Och eftersom dagen är så oerhört fin idag så lyssnar jag på denna underbara spellistan av min vän E! Jag vill gärna länka, men det avslöjar dock mitt namn. Så det blir inte så! hahah. I alla fall, jag har städat köket idag. Så det blev fin fint! Så nu gör jag ett schema på min fina macbook data för att hålla koll på när jag har städat för att få lite pengar av det! Jag fick inget sommarjobb så detta var mina fina moders förslag att vi kunde göra. Jag skriver ner de gånger jag har städat så får jag pengar av det!! WIIIE!
Jag ska ta bussen in till staden tjugo över tre för att åka in till musikalen. The hiiiills are alive, with the sound of muuusic. Aaaaah! Okej, det är inte riktigt den musikalen då men ni fattar vinken. Här är en skön låt, lyssna! Daft Punk – Technologic

Daft Punk – Technologic

Det var allt för mig, ha det gött hej! –jag är grym på att rimma!– hahaph: bild från bussresan igår.

CAUSE I HAD A BAD DAY

tja, dagen har väl varit si sådär. Inget vidare egentligen. men jag blir dock på mycket bättre humör när jag tänker på att jag kan låta fönstret stå på glänt om nätterna utan att vakna mitt i natten av att jag är stenfrusen. DET ÄR SVALT OCH SKÖÖÖNT!! sommaren har minsann närmart sig i all hastig fart att jag knappt hinner med! Och idag så gjorde jag premiär med att gå i cykelbyxor = BARA BEEEEN! Förstår ni hur underbart detta är?!!? Cyklade också för första gången idag, trodde faktiskt att jag hade glömt av hur man gjorde, men ack ack ack. Tack och lov, det hade jag minsann inte! nu tänkte gå och läsa några sidor ur min bok innan jag går och lägger mig. trots att dagen har varit skit på sitt sätt, så har den ändå varit så underbar det kunnat bli.
rosor är röda violer är blå, smultron är söta och du likaså.
kärlek. sommar är kärlek.

but love, it's too hard to break

Älskar denna videon och låten!!!! underbaaar!


SOMMAR!

Jag kan inte fatta hur varmt det har varit idag! Nästan 30 grader!!!! HELT SJUUUUKT!! Okej, men i skuggan så är det ungefär 25 grader! Vilket fortfarande är helt sjukt. Jag verkligen svettades när jag gick hem från bussen idag, fattar nu hur mycket jag ångrar för att jag valde att ta på mig ett par långa jeans-thights? Mycket helt enkelt!! sommar sommar sommar sommar! I love it! Mycket uttropstecken i detta inlägg men det gillar vi!!!

Nu för tillfället pluggar jag lite NO som jag visst hade missat att göra färdig, hoppsan. Jag har även lyssnat på ljudboken Isprinsessan av Camilla Läckberg. Som jag nämt förut så har vi ju deckare som tema i svenskan just nu.

Ni måste verkligen lyssna på alla! Men om ni inte "orkar" så måste ni i alla fall ta av er drybara tid för att lyssna på den sista låten, Let it be. Wing är ju för underbar!! Hahahah, älskar!! För att göra dagen ännu sommarigare så lyssnar jag på dessa underbara låtarna;

Nouvelle Vague – Ever Fallen In Love
The Chordettes – Lollipop
Brandi Carlile – The Story
The Ting Tings – That's Not My Name
Train – Hey, Soul Sister
Chairlift – Bruises
Feist – Mushaboom
The Temper Trap – Sweet Disposition
Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
Black Eyed Peas – Meet Me Halfway
Angus & Julia Stone – You're the One That I Want
Creme de la creme
Wing – Let It Be

APVÄRLDEN är uuunderbaaar.

ännu mer kärlek. WHAT A WONDERFUL WOOOOORLD = monkiworld.com

this is love 4 ME!

Är inte detta kärlek? När jag ser dessa outfits så får jag bara lusten att kombinera kläder meed allt möjligt. Problemet med detta är då att jag inte har något att kombinera med. JAG VILL SHOPPA!

COMEBACK

Nu gör jag officiellt min comeback som bloggare. Därmed ska jag klämma in sju stycken inlägg ikväll. Funny huh!
Så idag har jag och E kommit på grunden till vår deckare. Vilket betyder att vi har kommit på motivet, namn till alla huvudpersoner och handlingen. Problemet är bara det att den ska vara inlämnad på fredag, senast. Men vi jobbar på och förhoppningsvis så hinner vi skriva färdigt vår "deckargåta".

Inspirationsmusik.
The Fray – How To Save A Life
Placebo – Running Up That Hill
Studio 99 – Why Does It Always Rain On Me
Marjorie Fair – Stare
Blind Pilot – 3 Rounds And A Sound


apologize

Jag får allt ta och be så mycket om ursäkt för det stora uppehållet mellan mitt förra inlägg. Med tanke på hur mycket tid jag har spenderat på musikalen som jag befinner mig backstage på så får man åtminstone ha liiite överseende för mig. Jag har varit där sedan i tisdags HELA dagen till klockan tio på kvällen då jag åker hem med bussen. Så I APOLOGISE!

En dålig verision av Gossip Girl väntar mig nu på http://www.watch-gossip-girl.com/ för att förgylla min kväll
ytterligare. You know you love me. Xoxo, gossip girl (NOT).

its a brand new day

Nu är det en totalt ny dag och solen skiner redan! Fatta att man blir glad! Jag är överdrivet tidig idag och har därmed väntat på att få möta upp min kompis i lite mer än en halvtimme. Kan inte heller sluta förundras över mitt fina nystädade rum, är nämligen inte så van vid ett sådant! Läste på min planering för veckan och blev ännu mer glad när jag såg att på idrotten idag så kommer vi att ha lacross! Uuuunderbart. Solen och värmen får mig att längta så innerligt efter färgglada klänningar, bara ben och höga skor! ååååh, kan inte beskriva hur mycket jag längtar. Oj då, tittar nu på klockan och ser att jag måste gå till bussen, men oooj. Jag måste gå på toa och här sitter jag och bloggar. hahahahaaa! 

Här är min härliga dagens låt! sommar sommar soooommmaaaarr!!

Chairlift – Bruises



CRIME WRITER MAKES A REALLY SHORT COMMENT

Skriva skriva skriva. Det brrränner i fingrarna. Snälla snälla snälla, låt mig inte få någon idétorka! Då är det totalt slut med mig!


HEJ Å HÅ: FINGRARNA ÄR BLÅ!

ord

sol
tak
nyckel
soffa
lampa
pussel
laddare
tavla
pensel
blomma
noter
bord
vägg
fönster
ljus
kruka
piano
glas
bok
stol
påse
ros
tröja
mega-snygga-skor
skinnväska
stickning
kudde
brasa
sockar
hörlurar
design-skål?
duk
kamera
låda
korg 
spegel
matta
pärm
papper
ansikte
päron
färg
dator
sjal
mobil
läppsyl 

jaha, detta var väl ett roligt inlägg? bestående av massor av ord, intressant. det har egentligen ingen innebörd, kände bara för att skriva lite tjolahoppsan-ord idag. enjoy.



BIG JET PLANE

lyssna på denna sköna låten!


MIN VÄN E!

E hängde med mig efter skolan idag för att ha en riktig writer-day. Svenskan i skolan består nu av att vi ska skriva en deckare. Wiie … nja, inte så kul. Det är så svårt! I alla fall, så nu sitter vi i vår röda skinn-soffa hemma hos mig och lyssnar på Stefan Andersson. Han är ju bara för brrraaa!

Här är mina ur-snygga skor! K Ä R L E K!
Får nog ta och skriva lite på min deckare nu, med fin tänkar-musik i bakgrunden = klassisk orkester utan sång. Hur illa låter inte det egentligen?

jaha.

denna dagen har varit bra. hälsade på min kära fina syster, inte så länge kanske med det var mysigt. köpte skorna jag skrev om i mitt förra inlägg, älskar dom! och köpte även en mysig stor grå tröja och två bh:ar. behövdes! jag, mami och papi grävde ner oss i deras säng med täcken och kuddar för att se på Race To Witch Mountain. mysigt! sedan ringde min kompis E för att säga att hela gänget skulle äta på restaurang i stan kl. 18.30 och kanske hittat på något efteråt.
INGEN HADE HÖRT AV SIG TILL MIG! och jag fick reda på detta 18.15. då blev jag ledsen, ingen hade hört av sig, alls. och det fanns inget sätt för mig att komma in, pappa och mamma hade druckit lite vin, min systers man kunde inte heller, bussen gick inte förrän klockan åtta. Och när E's pappa väl kunde köra så orkade han inte köra inom och hämta mig – trotts att jag och E bor nära varandra, han åker ju ändå åt samma håll. Så då har jag gråtit lite...eller rätt mycket. med närmare eftertanke så har jag huvudvärk, det är nog därför jag har huvudvärk på grund av alla tårar?

bild på mina DRÖM-skor kommer snarast! en egen bild dessutom.

SHANE DAWSON

Nu på morgonkvisten så gör man då i ordning sig för en mysig hemarbetsdag som väntar med tjejerna E och I i stan på biblioteket. Hemtenta i NO-genetik … kuuul. Trots att jag var uppe sent igår [01.00] så klarade jag mig upp 07.20. Satt i en evighet och såg på youtube-klipp med Shane Dawson, han är ju bara för rolig ibland! I alla fall, sedan ska vi tre luncha på ett ställe jag har haft praktik på. Och då ska jag även fjäska till mig ett sommar-jobb … jag vet, jag vet. Jag är väldigt sent ute. Jag har dock lite klädpanik, har ingen aning vad jag ska ha på mig, stressigt. Aja, måste gå nu, för jag ska föna håret och titta än en gång i spegeln för att försäkra mig om att jag ser hyfsat okej ut. Okej? Vad är det för ord?! I alla fall, hör möjligtvis av mig senare. ha en bra dag! xx

har bestämt outfit! i think … det ser ut såhär i alla fall. En par svarta thights, en blålila tunika med ett svart lackskärp tillsammans med en skön mörkgrå stickad kofta. Kanske inte så vårigt, men jag stortrivs! Vädret är ju trots allt inte så vårigt idag, om det inte far en drastigt ändring till eftermiddag. Som en prick över i:et så har snodde jag ett halsband från min syster E … Förlåt! För en snabb anmärkning hur det ser ut så är det ett silvrigt halsband med ett löv på. Än en gång, förlåt syster!
xx

skor skor skoooor!

Det är nog lika bra att jag säger att jag verkligen älskar skor, får jag en ledig stund över så tänker jag på skor. Så det kommer nog att komma myyyycket bilder på det senare. Här är några fina want-to-have …
eller …
tror jag kör på dom sandfärgade till sommaren, men dom svarta skulle vara så snygga till hösten. Har ni några åsiker?
ojdå, så fina att jag tror jag dör. Sommar sommar sommar!
[1] Shoelust [2&3] Vagabond [4] Acne

Underbart. Att titta på sånt här får mig att smälta, ja, på bra humör helt enkelt. Får mig också längta till sommaren, men vem gör inte det? Nu är det nog dags att sova för mig, godnatt och sov gott folk! xx

FÄRDIG! för tillfället …

Välkommen till min anonyma blogg. Grymt va?!
Nu är jag officiellt färdig med min blogg. Den är enkel, vit och fresh! Även om detta inte skulle vara så komplicerat för andra att göra så var det definitivt det för mig, och då måste jag ju säga att jag är mycket stolt! Nu ska vi minsann ta och se ifall jag klarar av mitt lilla mål, att skriva minst ett eller fler inlägg per dag. Önska mig lycka till kanske?! Ha det bäst, xx

renovering pågår …

Jag måste bara snabbt säga Hej! och välkommen till min blogg. Som sagt så pågår renoveringen av den och jag förväntar mig nog att den ska vara klar snarast. Får se hur detta går. Det är ju trots allt bara ett test om jag verkligen kan klara av att göra ett inlägg om dagen, minst! Men förvänta er inte något ännu. Denna ögonstickande bloggen SKA snart skina av skönhet. heheeee, japp!
Maybe you should wish me good luck?!

RSS 2.0