UTKAST

Jag och mina fyra vänner bestämde oss för ett halvår ungefär att skriva en gemensam bok (berättelse?) tillsammans. Så då började vi fyra flickor skriva en bok, varje skribent har sin egna huvudperson. Så vår såkallade "bok" handlar om fyra ungdomar, två killar och två tjejer. Och vad vi skriver i våra kapitel är helt enkelt vardagliga händelser. Så jag tänkte att ge er ett utkast på alla fyra huvudpersonerna för skoj skull, och klart i smyg för mina vänner. hehe, ENJOY!

 



Kapitel 1

 

 

 

Tusen gånger om

 

Riley

 

Jag hatade detta, detta var det värsta som någonsin kunde hända. Jag stod framför spegeln. Jag granskade min spegelbild, mina mörkt bruna ögon såg trötta ut, mitt bruna hår var rufsigt och jag drog mina händer genom det. Håret låg lite bättre nu, men detta var ändå det värsta som kunde hända. Under munnen, lite till vänster. En finne, en röd finne. Jag orkade inte granska den längre. Jag vände om och gick mot köket.

 



Kapitel 2

 

 

 

 

”Oh My God!”

Hope

 

Det hade varit en jobbig morgon. Jag hade försovit mig 45 minuter och när jag väl blev väckt av Callie så hade jag inga rena kläder som var strukna att ha på mig. Jag fick be min snälla lillasyster gå ner och stryka kläderna medan jag åt frukost. Men det hemska slutade inte där. När jag kom in i köket var det en stel spänning i rummet som kändes på lång väg. Mamma slämde i skåpluckorna och pappa stod lutad mot dörrposten ut mot träverandan. Det var helt klart att de hade bråkat igen. Jag fattade inte hur de orkade. Om de nu ändå aldrig var sams så kunde de väl lika gärna skilja sig!?

 



Kapitel 3

 

 

 

Hjälp

Jane

 

Jag lutade mitt ansikte mot ena handen. Regnet forsade där ute och jag sjönk in i mina egna tankar. Jag hörde mummel i bakgrunden, men uppfattade inga specifika ord. Hope stötte till mig med sin armbåge.

”Jane? Lyssnar du på vad jag säger?” frågade Mr. Leno surt.

Men jag svarade inte, han suckade åt mig. ”Har du någon bra idé för ett projekt som vi kan arbeta med under terminen?” fortsatte han.

”Vi kan ju göra en teater, välja ut en pjäs och göra en nyuppsättning.” svarade jag nästan entonigt. Efter ansträngningen att säga mer än en mening fortsatte mumlet i bakgrunden, bara det porlande regnet utanför hade fångat min absoluta uppmärksamhet.

 


 

Kapitel 4

 

Saltsyra och några kilon

Dominic

 

När jag kom hem från bion slängde jag skolväskan i sängen och satte mig genast vid datorn. Jag ville väldigt gärna ladda ner filmen jag just sett, för vem vet när jag skulle vilja se den igen. Jag satte igång nerladdningen, reste mig och gick in till köket för att ta en macka. Nu för tiden var jag alltid hungrig och åt alltid som en häst. Min pappa, som jobbade som instruktör på ett gym, var alltid orolig för att jag skulle gå upp i vikt, han sa åt mig att inte äta så mycket, men min mamma tyckte att det var bra att jag åt så att jag skulle orka mer.



Japp, det var det. Hoppas ni gillade det, vem vet. En dag kanske det är en storsäljare, och då kommer ni ihåg att ni fick först reda det av aboveground! Och när vi skriver vår gemensamma bok så ser det klart ut som riktiga boksidor. heheh. I alla fall, måste verkligen sova nu.
Godnatt!
/AG


I AM...SASHA FIERCE

Finns det någon grymmare?! Beyoncé Knowles är extremt grym! Lyssna bara på hennes album;
I AM...SASHA FIERCE.

hoppas drömmar blir sanna ..

Hej!
Jag hade den mest underbaraste dröm någonsin, tills mamma väckte mig för att det var frukost med hela familjen. Är helt nere nu för att jag inte kunde få fortsätta drömma, för att det är oftast så att jag drömmer mardrömmar. Och för en gångs skull så blev det inte en mördröm, men när jag tänker på drömmen så känner jag igen den! Vilket betyder att jag har drömt den förut fast jag inte minns vad jag drömde. Vilket också betyder att jag kommer nog att drömma den igen! -> drömmar som jag har drömt minst två gånger kommer alltid att fortsätta upprepa sig. Så brukar det vara hos mig, aboveground <-

Vad ni kanske undrar är nog Vad drömde hon?. Så när jag tänker på den så var drömmen kanske inte så speciell, bara det typiska; Träffar en gudomligt snygg och omtänksam kille. Ojojoj vad snygg och underbar han var! Nu vill jag sova igen.. haha.
Men men, man får väl hoppas att jag träffar den här perfekta killen i mina drömmar igen. Men som en tröst på såren så spelar jag Justin Nozuka's album You I Wind Land And Sea.


GAGA ft. BEYONCÉ


RÄDDA HONOM

underbar låt! har gåshud på mina armar!
Ett annat musiktips (haha);
The Chemical Brothers – The Salmon Dance
http://www.youtube.com/watch?v=TOyDkwaUh-Y&feature=PlayList&p=83CE0CA7B1570812&playnext=1&index=41

CAN'T BE TAMED

Tjenixen allihopa! Kan nu med säkerhet säga att jag är hemma, och ska därför försöka engagera mig mer i bloggadet samtidigt som jag kan göra andra roliga saker som att träffa folk, sola och bada. Det såkallade "uppehåll" som jag skrev om igår höll inte precis så lång tid, så med närmare eftertanke skulle jag nog ha skrivit det inlägget liiite tidigare, hehe.
Jag har dessutom börjat tycka om Lady Gaga, en låt hon sjunger har jag haft lite svårt för--> Alejandro. Men hörde den på radion nu och gillar den faktiskt nu. Men en annan kändis som jag har svårt för (hatar/starkt ogillar) är---- Miley Cyrus. Som det nya, usla albumet hon sjunger nu Can't Be Tamed. Hur knäppt är inte det? Och speciellt den musikvideon, superkonstig. Så därför lägger jag nu ut en dålig musikvideo och en bra låt. ENJOY!


och
Lady Gaga – Alejandro

UPPEHÅLL

uppehåll ----


[ nu  är det lite uppehåll p.g.a att jag är i Borås hos systern min, men åker förhoppningsvis hem imorgon. så då dyker möjligtvis ett inlägg upp eller två. puss-> AG ]


EN LEDSEN FLICKA UTAN EN MYSIG KOFTA

Hej mina vänner! Nu är jag i Borås och har det super mysigt med min syster, hennes man och en söt/sött bebis/småbarn! Så jag och min tredje syster (jag har nämligen 5 stycken) har varit och shoppat några dagar. Så för några dagar sedan åkte vi till Factory Outlet på NELLY! Totalt underbart, jag hittade en urmysig stickad/virkad kofta som kostade endast 49:-!! Men såklart skulle det ju vara en massa hål i den.. I alla fall, jag är bruuun. Kände bara för att säga det, har en grym rand på rumpan min. Den är vit och resten av kroppen är brrrrruuun! Jag kanske inte är så brun jämförelsevis med annat folk, men jag tävlar endast med mig själv, hhaha.

Önskning från min syster; att skriva upp min inköpslista. Så då tänkte jag göra det! Men jag känner att det är så tråkigt, så jag vill hellre lägga ut bilder på mina inköp. Det är mycket, mycket roligare.

Jag hör av mig snarast!
/AG


RSS 2.0