Bloggpaus

Känner att dagarna sakta fyger iväg, har verkligen inte orkat blogga. Så detta blir en offeciell paus, en paus från bloggandet. När det känns bra kanske det dyker upp något inlägg.

XX
melinda

GEISHA


http://westwhim.com/

2 NOVEMBER

Lanvin for H&M kommer den andra november och jag kan inte beskriva hur jag längtar. Bilderna får ju en bara att gråta, gråta glädjetårar(!).



Dear John.

Har nu sätt Dear John. Den var, fööör bra. Elisa, du har motbevisat mig. Grät tills mina ögon inte kunde kallas för ögon längre.

It actually doesn't matter where the moon is in the sky or where you are in the world. If you hold your hand up and close ones eye, it's never bigger than your thumb.

Samtal med Läraren

Sitter här ensam i en sal och ska vänta 45 till, så jag bara sitter här och fördriver tiden tills mamma kommer och sedan så blir det utvecklingssamtal med min lärare Helena.

To Build A Home

Hyperactivity


we♡it

Natural Face Make-Up

Känner att det har blivit en rejäl bloggpaus. Har inte orkat anstränga mig, och inspirationen om att skriva något intressant är helt och hållet bortblåst för stunden. Bjuder här och nu på lite bilder på mig och Chitra som sitter på Engelsk filmanalys- lektionen. Vi är flummiga och totalt naturligt fina, alltså inget smink.


Ta det lugnt folk!

Varberg

Tjing tjong kanelstång!
Tänkte bara snabbt uppdatera mig så att alla vet att jag fortfarande lever. Så nu befinner jag mig i den mycket fina staden Varberg hemma hos min syster Elina och ska ha riktigt mysigt ikväll! Och för att göra kvällen roligare så ska vi plugga Vardagens kemi, eftersom jag inte har varit i skolan sedan torsdags eller idag p.g.a min svullnade hals.

Hoppas alla har en underbar fredags-kväll!
Ta det lugnt.


SPRING/SUMMER 2011






made by Jenny Packman. Totalt underbar, längtar redan till sommaren igen.

Godnatt!

Vardagens Kemi

Nu är det råplugg på vardagens kemi som gäller! Ett feta-prov väntar mig imorgon. Taggad? Helt klart! Har planerat in en sjukdom tills imorgon, kanske borde man ta på sig bikinin och springa ut i trädgården barfota i kylan tills hostan kommer? Eller kanske dricka gammal mjölk eller mögligt bröd för magförgiftning? Kanske, kanske. Fast jag håller nog på det första förslaget.

Ta det lungt folk!
The Worrying Kind

RödRosa läppar


Emmys Bloggkalas

Trötta ögon? Ja verkligen.




GOSSIP GIRL

Åkte hem från käraste Borås idag där man har befunnit sig de senaste dagarna, och var hemma vid sex-tiden ungefär. Fick sedan veta efter att ha ätit hämtpizza att vi blivit hembjudna till min syster för att äta äpplekaka. Så jag hängde med, och cycklade sedan hem i full fart för att inte missa premiären av Gossip Girl! Jag cyklade 7 minuter innan det började och var livrädd att missa det, men snabb som man är så kom jag exakt i tid! Phew! Har längtat efter det i flera månader nu ju! galet.


You know you love me, Xoxo
Melinda.

God Morgon Sverige!

Tjolahopp!
Såg ännu en gång filmen Last Song med min syster Elina igår kväll, och somnade inte förrän halv halv tre i morse.. Och så skulle vi gå upp klockan 8 idag för att sedan har klart packningen och åka först till Varberg klockan 10 för att shoppa och sedan vidare till Borås där vi kommer att sova över hos min syster Emelie och hennes man plus bebis. Och på lördag så ska vi iväg på sammankomst, kanon-kul! Knasigt nog så gick jag till och med upp 8.50, riktigt knasigt. Så nu har jag packat, sminkat mig och klätt på mig och är helt och hållet färdig. Funderar bara på ett klädombyte för nöjes skull, jag ska tänka på det.

Det största problemet är nu bara att mina nya stövlar passar inte till mina kläder idag.. hjälp!
OneRepublic – Tyrant

xx
melinda.

Beyond Retro

Underbar jacka som Lowe har köpt från Beyond Retro, kan verkligen tänka mig att köpa en sådan här i vinter. Kanske en tripp till Götet?

http://loweo.blogg.se/

Gammalt och spännande

Satt och sorterade bland gamla pianopapper som legat i pianostolen och ute i förrådet. Hittade en massa handskrivna noter och man kan se att vissa inte är kopierade, det är super häftigt och spännande på samma gång och jag antar att det är orginalen av gamla folkvisor, grymt helt enkelt!

xx
melinda.

Bonne Nuit

Avslutar denna dagen med att lägga ut underbart fina, drömmande bilder från Vouge UK. Föll för frestelsen att lägga ut dem som även Elisa hade gjort.. Tänkte också inför två nya kategorier, Inspiration och Ja tack.






Godnatt!
melinda.

My Funny Valentine

Home from school.

Nu är man då hemma från skolan och tänkte byta om från långklänning till en aprikos klänning med cykelbyxor och sedan ska jag hjälpa mamma med maten lite granna och sedan ska man då röja upp från min systers gamla rum där jag, Elisa och Maja var och stökade till det lite granna i helgen. Men det är ju lätt som en plätt!

Vilja Bli



THELMA

Min älskade lilla mamma sa att om jag var duktig och hjälpte till mycket hemma och städa, så skulle hon be pappa att köpa dessa skönheter vid namn Thelma när han ändå var i Trollhättan! Underbart!

www.vagabond.com

Normal Watches

Är väldigt sugen på en sådan här klocka. Den första klockan, den vita Social Network är nog en stark vinnare. Känner att jag är stort behov av en klocka just nu, och den vita är fin och passar till princip allting.

http://normalwatches.com/

Världsreligonerna

Har nu spelat piano och ätit med klasskompisarna, det är ungefär en kvart kvar av rasten och jag är uttråkad. Uppstart av världsreligonerna har vi i So:n efter rasten.. Kul.

xx
melinda.

Luis Vuitton


ph: Frida Gustavsson från Vouge Paris.

Jag lägger härmed upp ett sista inlägg för dagen och säger, godnatt!

Melinda.

En ny kamera skulle jag inte säga nej till..

Urusel bild, jag vet. Men här är ändå mina nya små älsklingar!

Lookbook

Hittade en fin liten 15-årig kille på lookbook, Hans. B är hans namn och han befinner sig här i Europa. Gillar hans stil helt enkelt!



sjukt söt med grym stil!

Did I panic? -Yes I did.

Så idag är det skola igen då. Fick lite panik innan jag gick till skolan för att jag trodde att vi hade No-prov denna veckan. Men sedan så visar det sig att det är nästa vecka! Asgött. Dagen är superfin med sol och dock kalla vindar med det känns bra. Var i Helsingborg på Väla igår och köpt kläder till sammankomsten i helgen. Köpte även mina efterlängtade stövlar/boots! Ska ta kort på dom senare.

xx
melinda.

Birds nest



by Cecy Young.

Lookbook






Lookbook




superfina bilder från http://lookbook.nu/liaaa.

RSS 2.0